Ruijters ‘Back to the Future’

mei 9, 2023 | Persbericht

Met de komst van een nieuwe directie in 2019, heeft Francine Ruijters, dochter van de in 2021 overleden vastgoedondernemer drs. Ger Ruijters, toegewerkt naar een nieuwe strategie voor het ruim 65 jaar oude vastgoedbedrijf. ‘Back to the Future’ was vanaf 2019 het credo van Francine Ruijters, Roel Rybakowski, Daan Kerckhoffs en sinds 2020 ook Angelique Palmen. Onder dit viermanschap is de strategie naar ‘ontwikkelende belegger’ gecreëerd en uitgerold, met verregaande veranderingen in de organisatie en bedrijfsvoering tot gevolg.

De focus is verlegd van ‘vastgoed-dienstverlener voor derden’ naar ‘ontwikkelende vastgoedbelegger’. Hiertoe zullen de Family Office en Ruijters Vastgoedmanagers, alsook de nieuwe ontwikkelactiviteiten onder de vlag van Ruijters gecontinueerd en geïntensiveerd worden. Het VvE Beheer is per 01 april 2022 naar MVGM overgegaan en per 01 juni 2023 zal Ruijters Woningmakelaars en Financiële Diensten overgaan naar Boek & Offermans.

Roel Rybakowski en Daan Kerckhoffs stellen: “door onze veranderende focus van ‘vastgoed-dienstverlener voor derden’ naar ‘ontwikkelende vastgoedbelegger’, was het noodzakelijk onderdelen van onze organisatie te begeleiden naar partners welke hier juist de volle focus op hebben. We zijn blij in de vorm van MVGM en Boek en Offermans professionele partijen te hebben gevonden, welke de dienstverlening zullen voortzetten, zodat wij ons nu 100% kunnen toeleggen op onze eigen beleggingen en ontwikkelingen. We kijken met veel vertrouwen naar deze ‘nieuwe’ stip op de horizon. Een stip welke oprichter Ger Ruijters zelf ook ooit op zijn horizon heeft gezet. Met andere woorden ‘Back tot he Future’!”

Lees het artikel ook in Chapeau Magazine >

Meer berichten: